Ben çok anlamıyorum tek url adres yazarak tivimate ye eklemek istiyorumSayın admin Güncel yerli m3u link nedir
TÜRKİYE ve AVRUPA İPTV ABONELİK PAKETİ WHATSAPP İLETİŞİM için BURAYI TIKLA
Ben çok anlamıyorum tek url adres yazarak tivimate ye eklemek istiyorumSayın admin Güncel yerli m3u link nedir
burada bulunan ve mesaj atılan tüm m3u lar sürekli calısıcak diye bir kaide yok. Link çalısıyor ama bazen çalısmayadabilir. Sonuçda bu linklerin sahibi iptv firması ile iletişim e gecip sifresini degiştirme veya kullanıcı paneline girerek degiştirebilir.Sayın admin Güncel yerli m3u link nedir veya daha fazla
Teşekkür ederimburada bulunan ve mesaj atılan tüm m3u lar sürekli calısıcak diye bir kaide yok. Link çalısıyor ama bazen çalısmayadabilir. Sonuçda bu linklerin sahibi iptv firması ile iletişim e gecip sifresini degiştirme veya kullanıcı paneline girerek degiştirebilir.
İyi günler sayın atmaca çok anlamıyorum tivimate ye televizyon dan yukarıdaki m3u yu aynen giriyorum hata veriyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum Değiştirmem gereken bir şey mi var. Yerli yabancı kanalların olduğu güncel bir adres varmı veya ayrı ayrı. Forma yakında katıldım
Teşekkürler sayın adminM3u indir :
Selamlar kardeş m3u link varsa ricaetsem